Amor de pădure, 300g
22,00 lei
SALATA DE GHEBE DE PĂDURE ÎN MARINADĂ
Alegem ghebe frumoase din pădure, gogoșari vârtoși și ceapă gustoasă, le blanșăm pe rând în marinadă și le facem cunoștință pe final, când se-amestecă unele cu altele de nu le mai poți despărți. Apoi le urcăm frumos în borcane, să meargă la sterilizat.
INGREDIENTE
Ghebe de pădure, gogoșari, ceapă, ulei de floarea soarelui, oțet din vin, sare, zahăr, apă.
Căpiații de drag, 300g
19,00 lei
SALĂTĂ DE ARDEI COPȚI, CU MIERE
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Coacem o sumedenie de ardei la foc de lemne, îi curățăm, îi tăiem fâșiuțe și-i muiem bine într-o bunătate de sos cu miere. După ce se le intră toate aromele la suflet, îi cuprindem în borcane și-i dăm la sterilizat, să rămână numai bunătate!
INGREDIENTE: ardei kapia copți 90% (Origine Romania), miere de albine de la Prisaca Bârnova, ulei de floarea soarelui, oțet de mere, usturoi, sare, boabe de piper.
Gogonele fandosite, 300g
15,00 lei
SALĂTĂ DE GOGONELE ÎN SOS DE MUȘTAR
Cum le fandosim? Gogonelele și legumele feliate se relaxează câteva ceasuri într-o baie de marinadă fierbinte, apoi le scurgem bine și le ungem cu sos de muștar și ulei. Cum sunt gata, cum le invităm frumușel în borcane, cu sos cu tot, și-apoi le sterilizăm.
INGREDIENTE
Gogonele feliate, gogoșari, morcov, ceapă, ulei de floarea soarelui, muștar, oțet din vin, zahăr, sare, foi de dafin.
Gogoșari alintați, 300g
18,00 lei
Gogoșari criminali, 300g
19,00 lei
GOGOȘARI ÎN OTET DE LA TANTI GICA
INGREDIENTE: gogoșari vârtoși, oțet din vin, zahăr, sare. foi de dafin, boabe de piper și de muștar.
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Curățați și primeniți, presărați cu zahăr & sare, gogoșarii șed cuminți, vreme de 12 ore, ca să lase zeamă, să se înmoaie olecuțică și să poată fi îndesați mai bine. Apoi, Tanti Gica ia zeama, o fierbe cu oțet și condimente și o toarnă peste gogoșarii îngrămădiți din borcane, să le ție de strajă.
Gogoșari criminali, 700g
25,00 lei
GOGOȘARI ÎN OTET DE LA TANTI GICA
INGREDIENTE: gogoșari vârtoși, oțet din vin, zahăr, sare. foi de dafin, boabe de piper și de muștar.
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Curățați și primeniți, presărați cu zahăr & sare, gogoșarii șed cuminți, vreme de 12 ore, ca să lase zeamă, să se înmoaie olecuțică și să poată fi îndesați mai bine. Apoi, Tanti Gica ia zeama, o fierbe cu oțet și condimente și o toarnă peste gogoșarii îngrămădiți din borcane, să le ție de strajă.
Sălătucă de sfeclă cu hrean, 300g
14,00 lei
SALATĂ DE SFECLĂ CU HREAN DE LA TANTI GICA
Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au potrivit până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!
INGREDIENTE: sfeclă ispititoare și coaptă, hrean înfocat, prinse-n joc cu ulei, oțet si sare.
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Salata este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.
Tocana pofticioșilor, 300g
17,00 lei
TOCANĂ DE LEGUME DE LA TANTI GICA
cu legume glasate în ulei și fierte în suc de roșioare
Legumele cochete și iubite cu foc de fâșneața tanti Gica s-au învărtit în ceaun până au ajuns la un gust de care n-ai să te mai poți sătura!
INGREDIENTE: ceapă bărbătoasă, roșioare zdravene, gogoșari vârtoși, ardei grăsuți, morcovel, orez voinic, prinse-n joc cu ulei și sare.
DELICATESĂ ARTIZANALĂ
Legumele sunt coapte pe-ndelete la foc de lemne. Tocana este sterilizată prin metoda tradițională și fără pic de conservanți.